AKG 545, sluten hörlur, 10-25000Hz, 32Ohm, 1,2m kabel, svart

AKG presenterar nästa generation av prisvinnande K550 hörlurar med uppdateringar och förbättringar som tar Red-Dot-vinnaren till outforskade områden. K545 är mästerligt balanserad mellan den brusisolerande kvaliteten i slutna lurar och det fylliga ljudet i konstruktioner med öppna lurar.

K545 har förbättrad bas och hörlurarna är i referensklass både för hemmabruk och när du är på väg. De ansluts på ett ögonblick till vilken enhet du vill med någon av de två löstagbara kablarna som ingår. Det finns en ”enknapps” universalfjärrkontroll och en ”treknappars” MFI-fjärrkontroll med mikrofon så att du kan ansluta till i princip vilken ljudutrustning som helst.

Dessutom får du med K545 en dubbeldos komfort tack vare det mjuka skinnet i öronkuddarna, de lite mindre öronlurarna och huvudbandet samt dess hopfällningsmekanism som gör dem enkla att fälla samman och ta med sig och att förvara. AKG har enkelt och exakt kombinerat nödvändigheten med den avancerade ljudkvalitet som utvecklats under 65 år genom att tillverka musikbranschens bästa hörlurar. K545 finns i fyra coola färgkombinationer men de bästa färgerna upplevs inifrån med AKG:s största högtalarelement på 50 mm och den avancerade kunskap som bygger på det bästa av både öppen och sluten hörlursdesign.


ARTNR AKG-132

AKG 545, sluten hörlur, 10-25000Hz, 32Ohm, 1,2m kabel, svart