AKG K845BT, slutet Bluetooth headset, 50mm element, 32 ohm, 20Hz-20kHz, NFC, svart

AKG K845 BT ger prisvinnande ljud i studiokvalitet med förstärkt bas i en hörlursdesign anpassad för ett anslutet liv.

AKG presenterar nästa generation av prisvinnande K550-hörlurar med uppdateringar och förbättringar som tar Red-Dot-vinnaren till outforskade områden. Den förstärkta basen, den mjuka känslan i öronkuddarna av skinn och den minskade storleken på hörlurarna och huvudbandet ger dig en dubbeldos av extrem komfort och förbättrad ljudupplevelse.

K845BT kan inte bara fällas ihop platt för att vara enkla att ta med och att förvara, de har NFC-anslutning för att blixtsnabbt kunna parkopplas med de flesta smartphones. Tack vare Bluetooth® och praktiskt placerade reglage på hörlurarna förenklar K845BT din lyssningsupplevelse. Eftersom anslutning är en så viktig del för aktiva livsstilar har AKG enkelt och exakt kombinerat denna nödvändighet med den avancerade ljudkvalitet som utvecklats under 65 års tillverkning av musikbranschens bästa hörlurar.

K845BT finns i två färgkombinationer men de bästa färgerna upplevs inifrån med AKG:s största högtalarelement på 50 mm och avancerad kunskap om det bästa av både öppen och sluten hörlursdesign. Om du får problem med låg batteriladdning kan du ändå använda K845BT med hjälp av den medföljande ljudbypasskabeln.

Upptäck en ny AKG-milstolpe när det gäller funktion, design, anslutningar, mångsidighet och ljudkvalitet – och du kan ta med dig alltihop.

mini-USB till USB-kabel (för laddning), två stereo-kablar, en utan styrning (för Android mobiler) samt en med styrning (för iPhone mobiler) ingår i förpackningen.


ARTNR AKG-128

AKG K845BT, slutet Bluetooth headset, 50mm element, 32 ohm, 20Hz-20kHz, NFC, svart