Apple iPad mini med Retina-skärm, Wi-Fi+[B]4G, 16GB, vit

iPad mini med Retina-skärm är skön att hålla i. Och se på. Bilder är otroligt detaljerade och levande, och texten är knivskarp. Med högre upplösning än en HDTV imponerar den stort.

Låt dig inte luras av storleken. iPad mini får sin kraft från det nya A7-chippet med 64-bitarsarkitektur. A7-chippet ger grym prestanda – processorn är upp till fyra gånger snabbare och du får upp till åtta gånger snabbare grafikprestanda jämfört med föregående generation – utan att kompromissa med batteritiden. Så du får makalös kraft i en enhet som är liten nog att ta med överallt.

iPad-appar liknar ingenting annat. Eftersom de har utformats särskilt för iPad ser de fantastiska ut och utnyttjar varenda pixel på den snygga skärmen. iPad mini har suveräna inbyggda appar för saker du gör varje dag, som att kolla e-post eller surfa på webben. För att hjälpa dig att vara ännu mer kreativ och produktiv finns nu iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers och Keynote gratis. Och över 475 000 andra suveräna iPad-appar är bara ett tryck bort på App Store.2 Med appar som de här kan iPad mini göra i princip vad som helst. Och det kan du också.

iOS 7 har designats för att dra nytta av 64-bitarsarkitekturen. Så det är precis lika avancerat som iPad mini. Och med nya funktioner som smartare multitasking, Kontrollcenter och AirDrop gör iOS 7 hela upplevelsen på iPad mini både snyggare och enklare. Det beror på att iOS 7 och iPad mini inte bara har utformats för att fungera tillsammans, utan även för att ta fram det bästa hos varandra.

Mått(BxDxH): 134,7×7,5x200mm.


ARTNR DEL1004066

Apple iPad mini med Retina-skärm, Wi-Fi+[B]4G, 16GB, vit