ASUS All-in-One Wireless-N Pocket Router

WL-330NUL, portabel trådlös router, 802.11b/g/n, 2,4GHz, USB, silver

WL-330NUL är världens minsta router i fickformat med en vikt på endast 17,5 gram och längd på 6,5 cm. Den här routern är i samma storlek som ett USB-minne och gör det enkelt att ansluta till internet med dina enheter när du är på resande fot eller bara sitter på ett café. Den skapar ett privat nätverk oavsett om det endast finns Wi-Fi eller LAN tillgängligt och ökar nyttan med att vara ansluten överallt med snabb kommunikation mellan enheter.

WL-330NUL är med sin längd på endast 6,5 cm och vikt på 17,5 gram nästan lika enkel att bära med sig och hantera som ett USB-minne. Anslut enkelt en Ethernetkabel och skapa snabbt en säker trådlös nätverksmiljö för alla dina enheter. WL_330NUL kan även hantera flera nätverksanvändare samtidigt med olika åtkomstbehörigheter. Det är en fulländad kommunikationsapparat – inte bara en router.

WL-330NUL har ett enkelt och mångsidigt internetdelningsläge. Du kan, så länge du har tillgång till ström och Wi-Fi, dela ett enda konto på flera enheter som bärbara datorer, smartphones, datorplattor eller spelkonsoller. Passar utmärkt för platser som caféer och flygplatser. Internetdelningsläget gör delning av internetkonton till en enkel affär.

Mått(BxDxH): 65×20,7×15,4mm.


ARTNR WL-330NUL

ASUS All-in-One Wireless-N Pocket Router