ASUS DSL-N17U, trådlös N-router/ADSL modem, 4GBLAN, svart

ASUS DSL-N17U – Trådlös N-router med inbyggt ADSL2+ modem och fyra stycken GB LAN-portar, USB 2.0, svart

Den trådlösa kombinerade modem/routern ASUS DSL-N17U ADSL är stilren med äkta flerfunktionalitet, samt har pålitlig prestanda. Den kan ansluta till internet via antingen ethernet eller DSL WAN-portar, vilket gör det möjligt för slutanvändare att använda den som antingen en modem/router eller fristående router. Kompatibel med ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber och kabeltjänster

DSL-N17U är utrustad med kraftfull hårdvaru-NAT-acceleration och inbyggt Gigabit Ethernet. Det ger dig full Gigabit-internetprestanda – med en WAN-till-LAN-genomströmning på över 900 Mbps.

Två USB 2.0-portar låter DSL-N17U dela skrivare och scanner över ett nätverk och den kan dessutom användas som en NAS-enhet med hög hastighet när extern lagring ansluts.

Det grafiska användargränssnittet ASUSWRT är enkelt att använda och ger DSL-N17U en robust kontroll över optimeringen av ditt nätverk. Inställning på 30 sekunder och enkel trafikhantering betyder att även nybörjare inom nätverk kan använda dess sofistikerade funktioner, samtidigt som avancerade användare kommer att tycka om ”Download Master”, stöd för IPv6, flera trådlösa SSID och säker VPN-åtkomst.

• 802.11b/g/n 300Mbps.
• RJ45 WAN-port.
• RJ11 för ADSL.
• 4xRJ45 för GBLAN.
• 2xUSB 2.0 för inkoppling av USB-enheter.

Mått(BxDxH): 147x205x66mm.


ARTNR DSL-N17U

ASUS DSL-N17U, trådlös N-router/ADSL modem, 4GBLAN, svart