ASUS Moderkort Z97-A (ATX, Z97, 1150)

ASUS Z97-A moderkort, Intel Z97 chipset, socket LGA 1150, ATX, GBLAN, 2xPCIe 3.0 x16, HDMI/DP, 4xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, 4xDIMM, stöd för M.2 SATA

Ett klick tar hand om alla komplex inställning. Din PC-dator är smart med ASUS optimering på 5 sätt. Den optimerar viktiga delar av systemet baserat på användning i realtid – du får superb processorprestanda och energisparande varje dag, ultrastabil digital ström, kylning och tyst fläkt samt även nätverks- och ljudinställningar som anpassats till apparna du använder. Optimering på 5 sätt garanterar kortfattat att din PC-dator passar perfekt för spelande, underhållning, produktivitet eller nästan vad som helst!

• Spel körs snabbt och jämnt med hög prestanda, prioriterad bandbredd och livfullt ljud.
• Fläktarna går nästan helt ljudlösa för datorarbete varje dag och garanterar extremt effektiv kylning vid spelande.
• Filmer spelas upp utan hackande.
• Reducerat energislöseri som sparar pengar.

Fan Xpert 3 ger dig 4-pinnars/3-pinnars processor- och höljesfläktstyrning på en plats. Den skannar varje fläkts karakteristik och levererar anpassade inställningar för varje fläkt baserat på den temperatur som detekteras av termiska sensorer på hårdvarunivå. Se till att varje fläkt uppnår den bästa balansen mellan kylningsprestanda och lågt brus. Fan Xpert 3 stödjer PWM/DC-kombiläge på hårdvarunivå för både processor- och höljesfläktar. Det kan även reducera processorfläktens hastighet till under förvalt minimum – för extra tyst strömsparande drift vid låg belastning.

Det jämnaste och smidigaste muskontrollerade grafiska BIOS har förbättrats för att göra den ännu mer tilltalande. Oavsett om du är en nybörjare på datorer eller en van överklockare – EZ Mode och Advanced Mode hjälper dig på vägen – snabbt och enkelt.

Kompatibel med M.2 SATA SSD med M  fattning och formfaktorerna 2260/2280.

Mått(BxH): 305x244mm


ARTNR MK-324

ASUS Moderkort Z97-A (ATX, Z97, 1150)