ASUS Wireless ADSL 2/2+ Modem N Router, 3avtagbara antenner, USB,svart

ASUS DSL-N16U- Trådlös router med inbyggt ADSL2+ modem, fyra stycken GBLAN-portar, två USB-portar, en WAN samt en RJ-11 port för ADSL, tre stycken avtagbara antenner, svart

Den trådlösa ASUS DSL-N16U ADSL-modem/routern är stilren med äkta flerfunktionalitet, samt har utmärkt prestanda. Den kan ansluta till internet via antingen ethernet eller DLS WAN-portar, vilket gör det möjligt för slutanvändare att använda den som antingen en modem/router eller fristående router.

DSL-N16U är utrustad med kraftfull NAT-acceleration på hårdvarunivå och inbyggt Gigabit Ethernet; det ger dig full internetprestanda med gigabithastigheter – med en WAN-till-LAN-genomströmning på över 900 Mbps.

Två USB 2.0-portar låter DSL-N16U dela skrivare och skannrar över ett nätverk; det kan även användas som en NAS-enhet med hög hastighet (Network Attached Storage) med extern lagring ansluten.

ASUSWRT-gränssnittet möjliggör snabb inställning och förenklad nätverkshantering, samtidigt som DSL-N16U även inkluderar AiCloud; den exklusiva molntjänstappen från ASUS.

Ethernet samt RJ-11kabel, nätadapter samt manualer ingår i förpackningen.

Mått(BxDxH): 207×148,8×35,5mm
Vikt:500g.


ARTNR DSL-N16U

ASUS Wireless ADSL 2/2+ Modem N Router, 3avtagbara antenner, USB,svart