ASUSA WL-330N3G, portabel trådlös router med stöd för 3G delning, 802.11b/g/n, 2,4GHz, USB, vit

En enhet som har mindre omkrets än ett kreditkort kan bäras med i fickan för verklig portabilitet. Trots storleken saknas inga funktioner. Det här är en komplett trådlös router för personer som ofta befinner sig på resande fot, till exempel försäljare, pendlare, studenter och andra som arbetar mobilt.

ASUS WL-330N3G installeras med hjälp av en guide, vilket ger enkel konfigurering även för nybörjaren. ASUS Plug-n-Surf-funktion och automatisk nätverksidentifiering ger en snabb och enkel installations- och konfigureringsprocess. I det användarvänliga installationsgränssnittet kan du snabbt och problemfritt ansluta till Internet, utan att läsa igenom instruktionsdokument.

Kompakta WL-330N3G fyller sex olika funktioner och ger därmed oöverträffat värde. Hotspot-läget och ett läge för 3G-delning är värda ett extra omnämnande. I hotspot-läget kan enheten användas som mobil Wi-Fi-anslutning för flera enheter, utan extra kostnad. I 3G-delningsläget kan flera enheter ansluta till Internet via 3G-nätverket. Läget används med ett 3G USB-kort. De andra fyra lägena ger möjlighet att ansluta enheter i olika typer av scenarier.

Mått(BxDxH): 90×38,9×12,8mm.


ARTNR WL-330N3G

ASUSA WL-330N3G, portabel trådlös router med stöd för 3G delning, 802.11b/g/n, 2,4GHz, USB, vit