ATEN trådlös HDMI-förlängare, 5 till 2, IR, fjärrkontroll, svart

ATEN trådlös HDMI överföring, överför bild, ljud och IR från upp till 5 källor till 2 monitorer, miniDIN/HDMI/miniUSB/USB, 1080p, WHDI 5GHz, upp till 30m räckvidd, svart

Trådlös HDMI-överföring från upp till fem stycken enheter, fyra med HDMI och en med S-Video till två stycken monitorer med HDMI-ingång. Produkten består av en sändare med fyra stycken HDMI-ingångar och en miniDIN-hona, en miniUSB-hona samt en HDMI-ingång. Detta gör att du kan koppla in upp till fem enheter till sändaren för att trådlöst skicka signal till en monitor upp till 30 meter bort. MiniUSB-kontakten kan användas för att koppla in en dator som kan med en mus eller ett tangentbord styras från mottagar-enheten (för att få fram bild och ljud från datorn måste datorns grafikkort vara kopplad till sändaren).

På mottagar-enheten finner du en HDMI-utgång som kopplas in i en monitor, en USB Typ A hona för att koppla in mus/tangentbord för att styra en dator inkopplad till sändaren. På ovansidan har du en source-knapp för att välja mellan dom fem olika enheterna kopplade till sändaren, LED-lampor som indikerar om källan är på samt om den har en trådlös förbindelse med sändaren. Dessutom medföljer två fjärrkontroller, en för att styra sändaren och en för att styra mottagaren.

Hanterar upplösningarna 1080p, 1080i, 720p, 576p och 480p samt stereo/5.1 ljud. Stöder även 3D.

Nätadaptrar för sändare och mottagare, IR-kablage, komponent-adapter kabel, HDMI-kabel, fjärrkontroller och manual medföljer.

Mått Sändare(BxDxH): 234×96,5×32,5mm. Vikt 280g.
Mått Mottagare(BxDxH):950x950x35,5mm. Vikt 130g.


ARTNR VE829

ATEN trådlös HDMI-förlängare, 5 till 2, IR, fjärrkontroll, svart