BOSE QuietComfort 35 II Wireless OE Headphones rose gold

Bose QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar, guldrosa


De berömda brusreducerande hörlurarna – nu med Bose AR
QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar med förstklassig brusreducering. Med Google Assistent får du direktåtkomst till miljontals låtar, spellistor och mer – handsfree. Och det är bara början. Nu är QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar aktiverade för Bose AR – världens första ljudplattform med förstärkt verklighet där appar kan använda kontextuellt ljud för att ge en helt unik upplevelse. Du kan få tillgång till Bose AR genom att uppdatera den inbyggda programvaran med hjälp av appen Bose Connect. Nu i begränsad Rose Gold-utgåva.


BÄTTRE KONSTRUKTION
När du vill ha med musiken överallt behöver du lurar som håller måttet. Med stöttåligt material, glasfylld nylon och korrosionsbeständigt, rostfritt stål är de gjorda för att hänga med när du är på språng. Men hörlurar som ska hänga med hela dagen måste också sitta bekvämt. Därför är QC35-huvudbågen inte bara skön utan rent av lyxigt skön. Den är klädd i Alcantara® – ett mjukt material som flera prestigefyllda, internationella företag använder i bl.a. yachter och exklusiva bilar – vilket ger en behaglig känsla hela dagen. De lyxiga öronkuddarna är tillverkade av ett syntetiskt proteinläder, så det känns inte ens att du har hörlurarna på dig.


Lyssna i upp till 20 timmar
Upp till 20 timmars speltid ger tillräckligt med tid för att lyssna igenom hela spellistan. Du kan alltså lyssna på musik – eller ha det tyst – hela dagen lång. Och när batteriet är slut får du ytterligare 2,5 timmars speltid med en snabbladdning på bara 15 minuter. Det händer inte ofta, men ibland tar batteriet slut och då är det bara att ansluta den medföljande sladden och fortsätta spela.


• Röstassistent
• Volymoptimerad EQ
• Bose AR kompatibel
• Tydliga telefonsamtal
• Acoustic noise cancelling
• Upp till 20 timmars batteritid


Förpackningen innehåller: QC35 II trådlösa hörlurar, USB-laddningskabel, Ljudkabel, Fodral.


Dimensioner: (BxDxH) 17 x 8,1 x 18 cm


Vikt: 240 g


ARTNR 789564-0050

BOSE QuietComfort 35 II Wireless OE Headphones rose gold