DJI Phantom 3 Standard Drone

DJI PHANTOM3 Standard – Drönare med 1/2.3″ 12Megapixel kamera, vit


Flyg med absolut frihet och självförtroende i vetskapen om att din Phantom 3 Standard kommer tillbaka med ett knapptryck. Den inbyggda GPSen spelar in vart ifrån din Phantom lyfter och kommer ihåg den medans du flyger. Sedan vid kommando från dig, eller om signalen mellan drönaren och kontrollen försvinner kommer din Phantom tillbaks till dig på en gång.Din Phantom 3 Standard är stabil och under din kontroll hela tiden när den flyger. Efter att den lyft kommer den automatiskt att hovra ovanför dig och avvakta dina kommandon.


Se exakt vad din kamera ser med hjälp av live HD video stream rakt till din mobila enhet. Phantom 3 Standard skapar sitt egna WLAN som streamar i realtid från kameran. Se världen nedanför kameran och se allt från ett nytt perspektiv. Total kontroll är i dina händer med fjärrkontrollen som är specifikt byggd för Phantom 3 Standard.


Ta bilder och spela in videos med ditt finger via mobilappen som omvandlar din smartphone eller surfplatta till en kamerakontroller, cockpit och mer. DJI GO appen gör så att det känns som att kameran är i dina händer, den tillåter dig att se live feed, kontrollera slutaren, ändra inställningar och ger dig tillgång till massor av andra möjligheter.


Ladda ner iOS appen här
Ladda ner Android appen här


• Maxhastighet: 16 m/s(ATTI mode, ingen vind)
• Maxflygtid: cirka 25 minuter
• Kamera Sensor: 1/2.3″ effektiva Pixlar:12M
• Lins: FOV(Field Of View) 94° 20 mm f/2.8
• Maxstorlek stillbild: 4000×3000
• Filformat som stöds: Micro SD kort FAT32/exFAT, JPEG, DNG, MP4, MOV(MPEG-4 AVC)


ARTNR DRONE-001

DJI Phantom 3 Standard Drone