F-Secure Mobile Security, 3 Android-enheter 1 år, nordisk, MiniPack

F-Secure Mobile Security, 3 Android-enheter 1 år, nordisk utgåva, MiniPack

Det bästa skyddet för din Android-enhet och din tillvaro på nätet.
Komplett skydd för att surfa, handla, göra bankärenden och använda sociala medier. F-Secure Mobile Security skyddar både dig och ditt digitala innehåll mot virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld när du är online.

Det ger också skydd mot skadliga webbplatser och skadlig programvara och låter dig kontrollera att dina barn är trygga på nätet. Anti-Theft gör att du kan hitta, låsa eller rensa en förlorad eller stulen mobil enhet.
Det kompletta säkerhetspaketet för din Android-enhet, med prisbelönt teknik som skyddar dig mot alla hot på nätet. F-Secure Mobile Security skyddar dig.

• LOCK, Fjärrlås din telefon: Okej, du har tappat bort din telefon – lås den snabbt med ett enda SMS! Skicka textmeddelandet: #lock# din kod till din telefon för att låsa den.

• LOCATE, hitta din borttappade telefon: Hur hittar du din borttappade telefon eller den person som har den? Det är enkelt använd positioneringsfunktionen och se på en karta var den är. Svårare än så är det inte. kicka textmeddelandet: #locate# din kod till din telefon så kan du se på en karta var den är.

• Stöldlåsning, Vill du haffa tjuven? Om någon stjäl din telefon och byter ut SIM-kortet utförs en automatisk låsning av telefonen och tjuvens telefonnummer rapporteras till dig. Den här funktionen är automatisk när den har aktiverats.

• WIPE, Om du misstänker att du inte får tillbaka din telefon har du ytterligare en chans att skydda dig – radera all konfidentiell information så lämnar du tjuven med ett tomt skal utan innehåll. Skicka textmeddelandet: #wipe# din kod till din telefon för att radera den.

Kräver att din Android enhet kör med Android 2.2 eller senare.

Bilden kan skilja sig från den faktiska produkten utan att produktens specifikationer ändrats.


ARTNR FSEC-148

F-Secure Mobile Security, 3 Android-enheter 1 år, nordisk, MiniPack