HP CM03XL NOTEBOOK BATTERY

HP CM03XL Long Life-batteri för notebook, svart


Gör ett smart val med ett HP CM03XL Long Life-batteri för bärbara datorer, som har en livslängd på upp till tre år* och hjälper dig att sänka din totala ägandekostnad. Hjälp till att minska det totala batteriavfallet genom att använda färre batterier under den bärbara datorns livslängd.


Använd detta batteri i utvalda datorer i HP ProBook 800- och HP Z Book-serien så kan du arbeta på mellan laddningarna, eller ha ett i reserv när du inte hinner avbryta för att ansluta dig.


Få längre batterilivslängd i en tunn design som kan integreras i den bärbara datorn så att du kan behålla den snygga profilen.


Njut av tryggheten med upp till tre års* begränsad reservdelsgaranti. Ytterligare support är tillgänglig (endast i Nordamerika) sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, per telefon och via supportforum online.


Förpackningens innehåll: Batteri, dokumentation.


Dimensioner: (BxDxH) 84 x 102.8 x 198.9 mm


Vikt: 0.28 kg


*Tre års begränsad garanti eller 1000 cykler, beroende på vilket som inträffar först. Med battericykler avses det totala antalet totala laddnings-/urladdningscykler som ett batteri klarar innan det inte längre kan upprätthålla en funktionell laddningsnivå.


ARTNR DEL1009935

HP CM03XL NOTEBOOK BATTERY