Jabra MOTION UC MS med kit, Bluetooth, MS Lync, grå/sil

JABRA Motion UC MS med rese och laddningskit, Bluetooth headset, Bluetooth 4.0, upp till 100m räckvidd, NFC, MFi, upp till 7 timmar taltid, grå/silver

Jabra Motion UC MS med rese- och laddningskit är optimerat för Microsoft Lync och oöverträffat när det gäller innovativa funktioner och framtidssäkrad teknik. När det används tillsammans med din UC-klient får du full funktionalitet, inklusive automatisk uppdatering av din närvarostatus när du samtalar på din smartphone. Headsetets Busylight-indikator säkerställer dessutom att du slipper bli avbruten. Det är utformat för maximal bekvämlighet och ger överlägsen komfort, det förenklar din hektiska livsstil. Det ultimata headsetet för alla behov.

• Intuitiv samtalskontroll.
• Trådlös frihet av högsta klass – 10 gånger räckvidden på liknande headset.
• Ansluter enheter med ett enkelt tryck.
• Anpassningsbar passform för optimal komfort.

Jabra Motion UC MS med rese- och laddningskit innehåller ett unikt rese- och laddningskit som gör det perfekt lämpat för kontoret eller om du är på resande fot. Anslut bara kittet till din dator så kan du använda det till att docka eller ladda ditt headset, eller packa bara ihop allt när du är ute och reser. Kittet rymmer headsetet, USB-adaptern, en USB-laddare och öronkuddar i tre olika storlekar, allt för din bekvämlighet.

Jabra är en Microsoft Gold Certified Partner. Jabras enheter som är ”Optimerade för Microsoft Lync” har testats av Microsoft för att erbjuda en rik och integrerad upplevelse tillsammans med Microsoft Office Communicator 2007 och Microsoft Lync 2010. Jabras optimerade enheter erbjuder suveränt bredbandsljud, automatisk igenkänning, besvara/avsluta-funktion från enheten och plug-and-play-anslutning till Lync/OCS-servern.

Jabras användarvänliga headset gör det möjligt för användarna att dra nytta av alla fördelar vad gäller produktivitet, effektivitet och kostnadsfördelar som de förväntar sig att få från Microsoft Lync.

• Certifierad av Microsoft.
• Certifierad av Cisco.
• Certifierad av Avaya.
• Certifierad av Siemens.


ARTNR JABRA-214

Jabra MOTION UC MS med kit, Bluetooth, MS Lync, grå/sil