JABRA Motion UC – Stilrent Bluetooth-headset med NFC-teknik, svart/gr�

JABRA Motion UC – Stilrent Bluetooth-headset med NFC-teknik, svart/grå

Jabra Motion UC har den senaste tekniken och kommer att överträffa alla dina förväntningar. Med den inbyggda rörelsesensorn och avancerade mikrofoner anpassar den intelligent ljudet efter omgivningen vart du än är – på eller utanför kontoret – så att du kan hålla dig fokuserad oavsett vilken situation du befinner dig i. Plocka bara upp headsetet och sätt det mot örat för att automatiskt svara på samtalet. Men om dina händer är upptagna behöver du bara använda rösten för att styra headsetet tack vare röststyrningsfunktionen. Vilket sätt som än passar dig bäst i olika lägen är du alltid fri att fortsätta med dina dagliga rutiner.

Jabra Motion UC är ett av de första headseten med NFC-teknik – du bara trycker headsetet mot din smartphone så är du ansluten. Med trådlös frihet av högsta klass kan du njuta av tio gånger längre Bluetooth-räckvidd (upp till 100 m) och förlita dig på full funktionalitet tillsammans med din smartphone eller andra Bluetooth-aktiverade enheter via din UC-klient. Det är verkligen det enda headsetet du någonsin behöver! abra Motion UC levereras med en USB-adapter som låter dig ansluta till praktiskt taget alla Bluetooth-aktiverade enheter, vilket gör det enkelt för dig att ta Internetsamtal via datorn och fortfarande vara ansluten till din surfplatta, smartphone eller någon annan enhet.

Jabra Motion UC har utformats med din personliga komfort i åtanke – med Jabras erfarenhet av bakom-örat-bärstilen och unika höjdjustering av högtalarna, kan du bära headsetet på det sätt du känner dig mest bekväm med. Och när du är klar med headsetet viker du bara in mikrofonarmen, lägger det i fickan och tar det med dig.


ARTNR JABRA-145

JABRA Motion UC – Stilrent Bluetooth-headset med NFC-teknik, svart/gr�