Jabra Revo wireless Bluetooth over-the-ear headset, Bluetooth 3.0, AVRCP, NFC, MFi, 40mm element, 1,2m kabel med mic/volymkontroll, grå

Fullständigt trådlös frihet. Ljudkvaliteten behöver inte äventyras för att man inte har några sladdar. Med hörlurarna Revo Wireless innebär det rörelsefrihet och ett massivt ljud som inte missar någonting. Med pekstyrning kan du enkelt spela upp, hoppa över eller pausa din musik och hantera samtal. Hör och bli hörd med tydliga samtal, knacka för att para ihop med NFC och håll igång musiken med långuppspelning.

Dessutom följer det med en 1,2m lång stereokabel, perfekt för tillfällen när batteriet är dött och du ändå vill kunna använda headsetet. Kabeln är dessutom MFi vilket innebär att du på en iPhone även har volymkontroll.

Jabra samarbetar med Dolby för att ge dig ett kraftfullt och mobilt ljud som förstärks av Dolby Digital Plus. Med Jabras exklusiva Sound App ger Digital Dolby Plus ett rikt ljud över hela spektrumet som gör din enhet mer intressant och ger ett extra djup och en extra dimension till din musik.

Revo Wireless, som är utformade för att användas och missbrukas, är stabilt byggda med en aluminiumram, stålgångjärn och en okrossbar huvudbåge för extrem flexibilitet. Fall-, böj-, och viktestade till max för att garantera att de klarar av vad än livet har i beredskap.

Hårda i grunden och mjuka att använda – hörlurarna Revo Wireless är superbekväma med en vadderad huvudbåge och lyxiga öronkåpor med minnesskum. De är vikbara för att man ska kunna förvara dem snabbt och praktiskt och det medföljer en löstagbar sladd och USB-laddning för din bekvämlighet.

Bärväska, USB Typ A till Micro-B kabel(laddning), 1,2m 3,5mm stereokabel med mikrofon/volymkontroll samt manual ingår i förpackningen.


ARTNR JABRA-121

Jabra Revo wireless Bluetooth over-the-ear headset, Bluetooth 3.0, AVRCP, NFC, MFi, 40mm element, 1,2m kabel med mic/volymkontroll, grå