Jabra Rhythm In-Ear headset, 18-21 000Hz, Mic med svarsknapp, 1,5m kabel, svart/silver

När du tar musiken med dig ut vill du inte kompromissa med ljudkvaliteten. Jabra Rhythm är ett trådbundet stereoheadset med allt du behöver för att kunna njuta av att lyssna på musik och prata i telefon. När du lyssnar på musikJabra Rhythm har stereoljud så att du hör varje låt rent och klart. Dränk ljudet från högljudda kollegor, tryckluftsborren utanför eller en ytterst gapig busspassagerare med Rhythms ljudisolerande öronsnäckor. Det blir som om du är i din egen värld, men ändå uppkopplad.

Var snäll mot öronen! Jabra Rhythms hörlurar är särskilt utformade för att passa ditt öras form och konturer så att passformen blir naturligare och bekvämare. Du kan välja mellan tre storlekar på öronsnäckorna så att du hittar rätt passform för dig oavsett storleken på dina öron.
Styr din musik utan att sträcka dig efter telefonenDu kan skippa låtar och svara på samtal direkt från mikrofonen. Du kan använda headsetet till din iPhone, BlackBerry eller andra enheter (mp3-spelare, laptop, etc.) som är utrustade med ett 3,5 mm-uttag.

• Högkvalitativ ljudkvalitet med tydlig och detaljerad ljudåtergivning.
• Lyssna på din musik och var snäll mot öronen.
• Välj den passform som passar dig bäst bland tre storlekar av ljudisolerande öronsnäckor.


ARTNR JABRA-337

Jabra Rhythm In-Ear headset, 18-21 000Hz, Mic med svarsknapp, 1,5m kabel, svart/silver