Jabra Sport Corded Stereo Headset, in-ear headset, mic med volymkontroll, 1,3m kabel, gul

När du tränar vill du ha ett headset som är bekvämt, inte är i vägen och som du lätt kan ta med dig var du än tränar. Men du vill inte kompromissa med prestandan. Med headsetet Jabra Sport-CORDED behöver du inte det. Du kan få både överlägset ljud och samtalskvalitet, samt komforten och hållbarheten du kräver av ett sportheadset.

Bli motiverad av din favoritsång när du tränar och lyssnar på den genom headsetet Jabra Sport-CORDED:s kraftfulla högtalare. Och när telefonen ringer räcker det med ett lätt tryck på headsetet för att börja snacka med dina vänner.

Lite regn eller blåst har aldrig stoppat dig från att träna – så varför skulle ditt headset göra det? Headsetet Jabra Sport-CORDED är stöt-, regn-, och dammtåligt enligt US Military Standard. Vädret stör inte dina samtal heller eftersom mikrofonen även har skydd mot vindbrus.

När du tränar vill du vara bekväm. Och du kan inte ha ett headset som känns som att det väger ett ton. Jabra Sport-CORDED är lätt, passar bakom örat, och kommer med ditt val av superbekväma Eargels. Det håller sig ur vägen och låter dig välja den passform du gillar – så börja träna!


ARTNR JABRA-111

Jabra Sport Corded Stereo Headset, in-ear headset, mic med volymkontroll, 1,3m kabel, gul