Jabra Sport Wireless+, Bluetooth headset, Bluetooth 3.0, AVRCP, upp till 4 timmar taltid, inkl 7 sleeves, svart/gul

Träning handlar om att göra sig fri, så låt inte sladdar hålla dig tillbaka. Hoppa över låtar, justera volymen, ta samtal och byt till FM-radio med ett snabbt tryck på headsetet. Detta är det ultimata trådlösa headsetet när du vill ta med dig din egen musik till träningen.

Du behöver inte offra ljudkvaliteten bara för att du går trådlöst. Bluetooth-teknik i världsklass ger dig ett rent och tydligt ljud så att du aldrig missar en ton var din träning än tar dig. Om du vill lämna din musikenhet där hemma är din favoritradiostation bara ett klick bort. Bara ratta in och spara de stationer du gillar och njut sedan av träningspasset.

Detta sportheadset är utformat för att sitta fast så att du kan fokusera på din träning. Passformen bakom örat och ett urval av sju olika öronproppar innebär att du får en perfekt passform – oavsett träningsintensitet. Lär dig hur du får den bästa passformen.

Lev dig in i träningen med ett seriöst ljud och en kraftfull bas. Jabra Sport Wireless+ är utformat för att rikta ljudet rakt in i öronen med brusreducerande öronproppar för en djup bas och ett fylligt ljud.

Din träning ska inte behöva vänta på vackert väder och detsamma ska gälla ditt headset. Jabra Sport Wireless+ är regn-, damm-, och stöttåligt i enlighet med US Military Standard, så det är byggt för att tåla de mest intensiva av träningsförhållanden.

• Upp till 4 timmars taltid.
• Upp till 120 timmars standby tid.

USB Typ A till Micro-B kabel (laddning), 7 extra par sleeves i olika storlekar, bärväska samt manual ingår i förpackningen.


ARTNR JABRA-115

Jabra Sport Wireless+, Bluetooth headset, Bluetooth 3.0, AVRCP, upp till 4 timmar taltid, inkl 7 sleeves, svart/gul