Philips A5PRO, DJ hörlurar, 50mm element, 3,5mm, svart

Philips A5PRO – Professionella DJ-hörlurar med 50mm element som klarar 3500mW, svart

Armin van Buuren har blivit femfaldigt utsedd till världens bästa DJ oc h har tillsammans med Philips tagit fram hörlurarna A5PRO. Med van Buurens erfarenhet i ryggen har A5 utformats för att leva upp till högsta standarderna och kraven hos internationella DJs och experter inom branschen.

De kraftfulla 50mm neodymelementen är konstruerade för att klara av effekter på 3500 mW, oavsett källa. Ljudet är klart, dynamiskt och störningsfritt även vid hög volym och hög ljudingångseffekt.

De här öronsnäckorna är utformade med professionella DJs i åtanke och kan därför vridas 90 grader så att det går bra att lyssna i ena örat och mixa spår samtidigt. Vridfunktionen är också praktisk vid vanligt lyssnande om något annat än musiken kräver tillfällig uppmärksamhet.

Philips A5PRO kombinerar en robust konstruktion merd perfekt passform. Med en hård anodiserad finish och en lättviktsstruktur i aluminium är hjörlurarna perfekta för en krävande DJ miljö. Du kan njuta av större frihet när du har en 1,2m lång kabel med en ihoprullad del som kan sträckas ut till 4,7m. Rullen gör också att det blir mindre slitage på delar eftersom du drar i dom mindre, och samtidigt blir det mindre trassel trots att kabeln är så lång.

• Frekvensomfång: 10 – 24 000 Hz.
• Impedans: 16 Ohm.
• Maximal ineffekt: 3500 mW.
• Känslighet: 105 dB.


ARTNR DEL1005293

Philips A5PRO, DJ hörlurar, 50mm element, 3,5mm, svart