Promate snapshot, BT 3.0, tripods, kolfiber, Li-Ion 200mAh, svart

Promate snapshot, selfiestång med inbyggd slutare, kan sträckas ut till 0,8m, Bluetooth 3.0, inkl två tripods, kolfiber, svart

Ta selfiebilderna till ännu en högre nivå med denna selfiestång med inbyggd slutare. Du parar enkelt ihop den med din iOS/Android eller annan kamera enhet med Bluetooth, utan att använda timer i kameraläget så tycker du bara på knappen på handtaget och din proffsiga selfie bild är tagen.

Selfiestången är tillverkad i kolfiber vilket gör den lätt och tålig, på handtaget sitter det fyra stycken knappar med LED-belysning, en av/på knapp, en slutarknapp för att ta bilden, samt en plus och en minus som av vissa Android enheter där du kan göra så att +- knapparna för volym i kameraläget ställer in den digitala zoomen kan användas för just detta.

Dessutom får du två stycken tripodstativ med, en för stående på golv samt en för stående på skrivbordet. Självklart som med dom andra selfiestängerna från Promate följer det med en universell Smartphone hållare för att hålla din smartphone på plats. Selfiestången i sig laddas med den medföljande USB Typ A till Micro-B kabeln.

Max höjd stor tripod (enbart tripoden): 170mm
Max höjd liten tripod (enbart tripoden): 66mm.


ARTNR PRO-200

Promate snapshot, BT 3.0, tripods, kolfiber, Li-Ion 200mAh, svart