Silex trådlös bild och ljudöverföring, HDMI

Silex SX-ND-4350WAN – trådlös bild och ljudöverföring över WLAN, accesspunkt för upp till 56 klienter, HDMI, USB för touch monitorer, svart

SX-ND-4350WAN från Silex möjliggör lektioner och presentationer att bli en interaktiv upplevelse. Interagera i klassen i realtid helt utan kablar mellan enheter. Detta tack vare att Silex mjukvara gör så att denna accesspunkt även kan fungera som en trådlös bild/ljudöverföring mellan trådlösa enheter. Visa det som visas på monitorn i klassrummet till dina elevers laptops eller surfplattor. Eller varför inte låta Eleven visa från sin laptop till den stora monitorn i klassrummet så att alla andra kan få ta del av materialet, till och med med touchfunktionalitet.

Accesspunkten fungerar dessutom som en helt vanlig accesspunkt och kan ge WLAN åtkomst för upp till 56 enheter samtidigt, den kopplas enkelt ihop med en monitor via HDMI, du har dessutom USB för att överföra touchfunktionalitet.

• Kräver att mjukvaran är installerad på dom enheter som skall ta emot och skicka bild till accesspunkten.
• Fungerar endast med Windows klienter som kör med Windows 7/8/8.1
• 802.11a/b/g/n, Dual-Band 2,4/5GHz.

Under fliken manual finner en zip fil innehållandes en utförligare och ingående manual kring enheten samt det du skall ansluta till accesspunken.

Ladda ner mjukvaran som krävs för enheterna som skall anslutas samt accesspunkten

Mått(BxDxH): 155x120x32mm.


ARTNR SX-ND-4350WAN

Silex trådlös bild och ljudöverföring, HDMI