Tapedigitizer – kassettbands digitaliserare, MP3, 128kbps, USB, 3,5mm minitele, svart/silver

Digitalisera dina gamla kassettband med den här lite halvroliga digitaliseraren. Tapedigitizer ser ut som en klassisk freestyle och fungerar på samma sätt. Den har play, stop, spola (Rewind/forward) på långsidan, volymkontroll och 3,5mm uttag på kortsidan. Vad som skiljer den här mot de mycket äldre kusinerna är faktum att du kan digitalisera kassettbandet direkt till ett USB-minne.

Utöver knapparna på kortsidan så hittar vi knapparna som är viktiga vid digitalisering på kassettluckan. Viktigaste knappen är REC/PAUSE knappen som sköter hela digitaliseringsbiten. Tryck REC/PAUSE när du vill börja digitsera och och tryck igen för att sluta digitalisera. Filerna sparas i MP3-format och med en bitrate på 128Kbps. Volymkontrollen styr hur hög ljudnivå blir på de digitaliserade filerna, så var noga med att ställa in rätt volym.

För att driva Tapedigitizer behövs 2xAA batterier (medföljer) eller så kan du ansluta tapedigitizer direkt till en USB-port. Vid batteridrift räcker AA-batterierna c:a 1 timme.

Tapedigitizer, 2xAA batterier, USB-kabel för ström och anslutning av USB-minne, hörlurar och snabbstartsguide ingår i förpackningen.

Mått(BxDxH): 126x92x37mm.
Vikt utan batterier: 145 gram.


ARTNR 133020

Tapedigitizer – kassettbands digitaliserare, MP3, 128kbps, USB, 3,5mm minitele, svart/silver