Terratec Audio Rescue, MC digitaliserare med microSD-kortplats, sv/sil

Terratec Audio Rescue – Kassettbands digitaliserare med microSD-kortplats, svart/silver

Digitalisera dina gamla kassettband och dina LP-skivor utan en dator med den här smarta digitaliseraren. Terratec Audio Rescue ser ut som en klassisk freestyle och fungerar på samma sätt. Den har play, stop, spola (Rewind/forward) på långsidan, volymkontroll, microSD-plats och 3,5mm uttag på kortsidan. För att digitalisera gamla LP-skivor behöver du endast använda medföljande ljudkablar. Du kan välja att låta Terratec Audio Rescue dela upp låtarna helt automatiskt eller så kan du välja göra det själv manuellt. Terratec Audio Rescue stöder microSD-kort med lagringskapacitet på upp till 32GB.

Utöver knapparna på kortsidan så hittar vi knapparna som är viktiga vid digitalisering på baksidan av enheten. Viktigaste knappen är REC/PAUSE knappen som sköter hela digitaliseringsbiten. Tryck REC/PAUSE när du vill börja digitalisera och tryck igen för att sluta digitalisera. Filerna sparas i MP3-format och med en bitrate på 128Kbps. Volymkontrollen styr hur hög ljudnivå blir på de digitaliserade filerna, så var noga med att ställa in rätt volym.

För att driva Terratec Audio Rescue behövs 2xAA batterier (medföljer ej) eller så kan du ansluta enheten direkt till en USB-port. Vid batteridrift räcker AA-batterierna c:a 2 timmar.

Terratec Audio Rescue, strömkabel (USB), ljudkablar, hörlurar och snabbstartsguide ingår i förpackningen.

Mått(BxDxH): 113x32x82mm
Vikt utan batterier: 186 gram


ARTNR 158098

Terratec Audio Rescue, MC digitaliserare med microSD-kortplats, sv/sil