TP-Link RE210 – Trådlös accesspunkt som kopplas in i ett vägguttag, 802.11b/g/n/ac, 1xGBLAN-port, vit

Trött på Wi-Fi:s ”döda zoner”? TP-LINK:s range extender ansluter trådlöst till routern, förstärker signalen till områden som den inte kan nå på egen hand. Enheten minskar också signalstörningar för att säkerställa tillförlitlig Wi-Fi -täckning i hela hemmet eller kontoret. Range extender använder nästa generations Wi-Fi -standard, 802.11ac. Trådlös teknik tillåter dubbla frekvensband i en blixtsnabb kombinerad hastighet upp till 750 Mbit/s, inklusive 433 Mbit/s på 5 GHz-kanal och 300 Mbit/s på 2,4 GHz-kanal. Dessutom kan räckviddsförlängaren fungera med alla standard Wi-Fi -router eller accesspunkter.

Två yttre antenner ökar din Wi-Fi-täckning och tillförlitlighet, vilket hjälper dina enheter att nås var som helst i nätverket. En gigabit Ethernet-port gör extender till en trådlös brygga, som låter dig ansluta en trådlös enhet som en Blu-ray-spelare, spelkonsol, DVR eller smart TV till ditt Wi-Fi nätverk.

Läget High speed maximerar prestanda genom att kombinera bandbredd på både 5 GHz och 2,4 GHz kanaler för att skapa en blixtsnabb anslutning med ett band som skickar data och det andra tar emot. Den här inställningen är perfekt för bandbreddskrävande uppgifter som strömmande HD-video och spel online.

Den intelligenta signallampan ändrar färger för att indikera styrkan på den signal som tas emot från den trådlösa routern, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta platsen att placera range extender och öka din Wi-Fi täckning. Range extender innehåller strömförsörjning och lysdioder för på/av-knappar, samt en RE-knapp som gör det enkelt att installera. När extender är ansluten trycker du på RE-knappen och på WPS-knappen på routern och de två parar sig med varandra inom två minuter.

Mått(BxDxH): 94x54x75,2mm.


ARTNR RE210

TP-Link RE210 – Trådlös accesspunkt som kopplas in i ett vägguttag, 802.11b/g/n/ac, 1xGBLAN-port, vit