ViTiny UM06, digitalt mikroskop med USB och HDMI, 5MP-sensor, svart

ViTiny UM06 – Digitalt mikroskop med HDMI och USB för anslutning till dator, 5MP CMOS-sensor, upp till 270x förstoring, svart

Digitalt mikroskop med upp till 270x förstoring. Perfekt mikroskop för hobbyverksamhet eller för arbeten där kretskort, ytfinnish och andra typer av föremål måste synas i sömmarna. En applikation kan t.ex. vara lödning av komponenter på kretskort, en annan applikation kan vara inspektion av ett fint urverk. Mikroskopet ansluts till en datormonitor eller TV via HDMI och levererar en bild i 1080P (Full HD) och i 60fps. UM06 kan även anslutas till en dator via USB och med medföljande mjukvara kan man välja att ta foton med en upplösning på upp till 2592×1944 pixlar. Mjukvaran är lättförståelig och har funktioner så som mätning av omkrets, area, radie och diameter.

Mikroskopet har automatisk autofokus vilket innebär att du snabbt kan byta objekt eller ändra vinkel och fortfarande se en fokuserad bild på din TV eller datormonitor. Med medföljande fjärrkontroll har du möjlighet att ställa optisk zoom, autofokus, automatisk autofokus, styra LED-belysningen, exponering, vitbalansering och frysa bilden för närmare inspektion. Du har även möjlighet att gå in i OSD:n (On Screen Display) för att ändra t.ex. slutartid.

• Förstoringsfaktor: 20x till 270x (optisk).
• Arbetsavstånd: 21mm till 220mm.
• Ljuskälla: 30xLED.
• USB för anslutning till dator.
• HDMI för anslutning till datormonitor eller Tv-apparat.
• Utbytbar lins.

Mjukvaran är anpassad för Windows Vista, 7 och 8 men mikroskopen fungerar utmärk under OS X och Linux med UVC drivrutiner.

Digitalt mikroskop, fjärrkontroll, nätadapter (5V 2A), HDMI-kabel (mini HDMI – HDMI), USB-kabel (Typ A – Typ Mini B), stativ, vitbalanseringskort, kalibreringskort och användarguide ingår i förpackningen.

Mått inkl. stativ(BxDxH): 150x222x290mm.


ARTNR CM8120

ViTiny UM06, digitalt mikroskop med USB och HDMI, 5MP-sensor, svart