ViTiny UM08, digitalt mikroskop med HDMI, 2MP-sensor, svart

ViTiny UM08 – Digitalt mikroskop med HDMI, 2MP CMOS-sensor, upp till 132x förstoring, svart

Digitalt mikroskop med upp till 130x förstoring. Perfekt mikroskop för hobbyverksamhet eller för arbeten där kretskort, ytfinnish och andra typer av föremål måste synas i sömmarna. En applikation kan t.ex. vara lödning av komponenter på kretskort, en annan applikation kan vara inspektion av ett fint urverk. Mikroskopet ansluts till en datormonitor eller TV via HDMI och levererar en bild i 1080P (Full HD) och i 60fps. Mikroskopet har automatisk autofokus vilket innebär att du snabbt kan byta objekt eller ändra vinkel och fortfarande se en fokuserad bild på din TV eller datormonitor.

Med medföljande fjärrkontroll har du möjlighet att ställa optisk zoom, autofokus, automatisk autofokus, styra LED-belysningen, exponering, vitbalansering och frysa bilden för närmare inspektion. Du har även möjlighet att gå in i OSD:n (On Screen Display) för att ändra t.ex. slutartid.

• Förstoringsfaktor: 12X till 132X (optisk).
• Arbetsavstånd: 22,5mm till 226mm.
• Ljuskälla: 30xLED.
• Utbytbar lins.

Digitalt mikroskop, fjärrkontroll, nätadapter (5V 2A), HDMI-kabel (mini-HDMI – HDMI), stativ, vitbalanseringskort och användarguide ingår i förpackningen.

Mått inkl. stativ(BxDxH): 150x222x290mm.


ARTNR CM8130

ViTiny UM08, digitalt mikroskop med HDMI, 2MP-sensor, svart